Benvolgudes famílies,

Una vegada més us presentem amb il·lusió aquest recull d’activitats que realitzarem al llarg del curs dins del programa Escola Oberta.

Representa un gran esforç de previsió que hem realitzat treballant conjuntament l’APA, com a associació de famílies del centre, i l’Equip Directiu de l’escola.

Amb aquest programa d’activitats promovem la millora dels canals de comunicació de l’AMPA i l’Escola amb les famílies per fer realitat l’objectiu que compartim: viure junts el projecte de la nostra escola, de l’escola que hem triat pels nostres fills i filles i que els vol fer créixer com a persones lliures i autònomes que, de manera crítica, se sentin compromesos en la construcció d’un món més just, sostenible i fonamentat en la cultura de la pau.

Educar als fills i filles implica una gran responsabilitat i és per això que en l’Espai de formació hem programat reunions i xerrades de temàtiques rellevants en cada etapa. Perquè volem acompanyar-vos en el procés de creixement personal, reflexionar plegats sobre la nostra manera d’educar i compartir dubtes i inquietuds.

Sempre compromesos amb la realitat social, la nostra comunitat educativa ja fa anys que participa activament en iniciatives solidàries. Perquè sabem que són una de les millors maneres de posar en pràctica els valors de l’educació. I per això, de nou us fem a mans la programació d’aquestes activitats en l’Espai solidari.

Així mateix, és ben cert que l’educació dels nostres fills i filles exigeix compartir temps amb ells per a construir vincles afectius, ferms i duradors. Amb la intenció d’ajudar-vos a trobar aquests moments ampliem l’oferta d’activitats en família. Trobareu tots els detalls a l’Espai familiar.

També fem créixer enguany l’Espai de reflexió amb un nou programa anomenat “Converses amb…” que liderat per l’AMPA procura cobrir més diversitat d’interessos. Tanmateix, us animem a seguir participant activament en els grups Família Escola Acció Compartida (FEAC) assistint a les trobades que afavoreixen la relació i col·laboració entre nosaltres. També seguireu trobant les activitats més confessionals en l’Espai de pastoral.

Vetllant per la salut i el benestar, tant físic com emocional, també s’amplia Espai de benestar oferint-vos activitats per a millorar la nostra qualitat de vida.

Finalment, en la secció Ens trobem a… hi podeu veure totes les activitats per a compartir moments i fomentar la convivència tot gaudint d’experiències singulars al llarg del curs.

Esperem que us agradi i que hi pugueu participar.