És l’Itinerari de 4rt de Primària que té com objectiu conèixer diferents tipus d’energia i experimentar amb les propietats d’alguns materials; analitzant-ne la massa, el volum i la densitat. També volem crear interès per l’observació i la generació de preguntes científiques. Com per exemple, analitzant el funcionament d’un vaixell; i també en construirem un!

El primer que hem fet ha estat treballar els materials, com la fusta, el metall o el plàstic. Per saber si suren o no suren. També hem fet l’experimentació; fent les hipòtesis abans; sobre quins són els materials que suren i els que no.

Les activitats que farem en aquest itinerari són molt variades i divertides; però sempre pensades per aprendre! En aquest itinerari hi participen les matèries de Català, Matemàtiques, Visual, Plàstica i Medi.

 

  • Experimentarem la flotabilitat dels materials i treballarem la formulació d’hipòtesis.
  • Experimentarem amb líquids per conèixer la seva densitat.
  • Farem una conferència amb experts.
  • Treballarem les energies eòlica, la química, l’elàstica i la calorífica. També construirem un vaixell i per equip posarem en pràctica la flotabilitat i les diferents energies.

Ens espera un curs ple d’aventures per intentar de sortir de l’Illa Deserta!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.