“Converses amb … Ramon Gener” ha estat la tercera xerrada del Cicle de Conferències que hem començat de manera ONLINE aquest curs, organitzat amb la col·laboració dels pares i mares de l’Escola. El vam començar amb la psicopedagoga Eva Bach, posteriorment amb l’infermer pediàtric, Armando Bastida i finalment amb el músic i humanista, Ramon Gener; amb qui hem arribat al final del Cicle. Han estat gairebé 1.000 persones de la ciutat i d’arreu les que s’han inscrit al Cicle “Converses amb …”, un èxit que celebrem i n’estem contents.

“La Música, l’art i les emocions” a càrrec de Ramon Gener ha tancat el cicle. Durant la xerrada Ramon Gener ha parlat de la importància dels sentiments i de les emocions per saber llegir i interpretar les obres d’art. També ha donat algunes eines per saber gaudir més i millor de les nostres visites als museus. A la pregunta de si ens hem de preocupar per donar-los una formació artística als nostres fills/es ha dit que “és una qüestió que ens ha d’ocupar, però mai preocupar”. Gener ha aconseguit emocionar-nos i alhora fer-nos reflexionar sobre la nostra mirada al voltant de l’art i de la pròpia vida.

Ramon Gener és llicenciat en Humanitats i en Ciències Empresarials. Va començar la seva formació com a músic estudiant piano al Conservatori del Liceu i la va completar a Varsòvia amb el baríton Jerzy Artysz i a Barcelona amb el tenor Eduard Giménez. Després d’una carrera de diversos anys com a baríton va deixar de cantar i va començar una nova etapa com a divulgador musical oferint conferències sobre música “clàssica” i òpera. El ressò d’aquestes conferències el van portar fins al món de la televisió. Primer a TV3 amb el programa “Òpera en texans” i després a TVE amb “This is Opera” i “This is art”.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.