Noemí Prous Gómez

Soc Noemí Prous Gómez, exalumna de l’Escola Pia en l’etapa de secundària. Soc periodista de professió i vocació i treballo, actualment, a la secció de societat dels informatius de TV3.

Soc Noemí Prous Gómez, exalumna de l’Escola Pia en l’etapa de secundària. Soc periodista de professió i vocació i treballo, actualment, a la secció de societat dels informatius de TV3. També soc docent a la UOC i coautora del conte infantil il·lustrat “Jo, Chloe”, basat en el creixement emocional.

Recordo el meu pas per l’escola com un moment de creixement personal important. Jo era l’alumna nova i em vaig sentir molt ben acollida per tot el professorat. A banda, sento que em van preparar molt bé per afrontar la selectivitat i aconseguir la nota per poder accedir als estudis que volia i que tenia una nota de tall elevada: periodisme.

Del meu pas per l’Escola en destacaria el treball de recerca. El vaig fer sobre la diferència entre el reportatge i el documental i va ser una gran experiència i, sobretot, amb un molt bon acompanyament. Em va guiar la professora d’història de l’art, l’Anna Fernández, una docent que em va marcar. Prova d’això és que la nota més alta de la selectivitat va ser la de la matèria que ella impartia.

El millor moment viscut a l’escola, sense cap mena de dubte, les festes de comiat de cada etapa i, especialment, la del batxillerat en què -crec- tots fem aquella primera passa cap a la vida adulta i tanquem una porta que fa vertigen i emociona a la vegada.

Per mi l’Escola Pia són Emocions, Equip i Exigència