Judit Malgosa

L’Escola Pia m’ha aportat moltes coses i ha significat molt per a mi. M’ha aportat coneixements, amics, experiències i sobretot valors, molts valors.

Qui sóc? Hola, sóc la Judit Malgosa, molts em coneixen a l’escola com la filla de la Felisa. Què faig? Actualment combino la feina amb fer de mare. La meva feina actual és portar el departament d’exportació d’una empresa emergent que vol introduir els seus bonics productes a l’estranger. La meva funció és, des d’aquí i utilitzant les noves tecnologies, buscar a persones interessades en comprar-los. Una altra cosa que m’apassiona són les manualitats i busco temps com puc per poder-hi dedicar una estoneta cada setmana. Especialment m’agrada la joieria de plata i l’argila polimèrica; en alguna ocasió he tingut l’oportunitat d’ensenyar tècniques d’aquesta última, i la veritat, em va agradar molt! Finalment, i la més important per mi és la família, cuidar, juntament amb el meu marit, les meves princeses, la Rut de gairebé 4 anys i l’Ona de 2.

L’Escola Pia m’ha aportat moltes coses i ha significat molt per a mi. M’ha aportat coneixements, amics, experiències i sobretot valors, molts valors. Em va costar molt el canvi a la universitat. Des dels 4 anys als 18 anant cada dia a l’escola era la meva vida, l’escola era una segona casa i així la sentia, meva, que en formava part. La meva classe sempre ha estat molt unida i encara ara provem de quedar; recordo que fa uns anys vàrem fer unes convivències i tot! no conec a cap altra escola en que això hagi passat. Me’n recordo molt dels lemes, de com els treballàvem, les cançons, les festes i també els nervis i moments de pressió. Recordo els professors, directors i gent que ajudava al menjador, a la porteria,…
Penso, que gràcies a la manera de fer i de ser de l’escola m’ha ajudat a prendre decisions importants. El fet de tornar a formar part de l’escola gràcies a la Rut, m’ha provocat que un munt de records tornessin a la meva ment. El que més m’ha agradat és que l’escola no ha canviat, continua amb els mateixos valors que tan m’han ajudat a mi.

Tornant al meu recorregut professional, sempre em diuen que em valoro poc, potser sí, potser sóc molt exigent i em costa veure on destaco. He de dir que sempre m’ha anat bastant bé i allà on he estat els resultats han sigut positius. En destacaria els premis que en algunes ocasions han guanyat les empreses gràcies a la meva col•laboració, les millores i creixements que han fet les empreses i jo durant la meva estància. Sempre he treballat en contacte amb l’estranger i d’aquí m’agradaria destacar que m’ha permès conèixer molta gent i moltes maneres diferents de treballar i fer les coses. Aquesta experiència m’ha ajudat a veure i tenir idees de com de millor es podrien fer les coses aquí.

Del recorregut personal en destacaria la manera en què miro la vida des de que sóc mare. Realment les meves preferències i preocupacions han canviat el 100%. El meu interès en els darrers anys ha estat cuidar de la família i fer de mare. És per això que vaig prendre la decisió de frenar per un temps la meva activitat professional. He tingut la sort de poder-ho fer i sincerament, penso que ha estat una de les decisions que considero més bones que he pres.