Eva Fresnadillo

Per mi la filosofia de l’Escola Pia es definiria amb una frase: l’esforç i el treball et permeten arribar allà on tu vulguis.

Per mi, la filosofia de l’Escola Pia es definiria amb una frase: l’esforç i el treball et permeten arribar allà on tu vulguis.

Sóc l’Eva Fresnadillo Humet, des de fa anys treballo com a metgessa ginecòloga i obstetra. Actualment estic treballant al Cap Sant Llàtzer i a Àptima centre clínic.

La meva petita història en aquesta gran família, anomenada Escola Pia, va començar quan vaig superar un examen que ens feien fer per poder entrar a l’escola.

En el meu primer dia ja vaig poder observar el tarannà fort, empàtic i adequat de l’escola que tant m’ha ajudat al llarg de la meva vida. Aquell mateix dia em vaig prometre que el meu rendiment seria el més fort possible.

L’escola m’ha ensenyat a dedicar esforç, temps i passió en totes les parts de la meva vida tant en el terreny personal com el professional. Encara me’n recordo d’aquells raonaments humanístics del senyor Miras, les matemàtiques explicades de manera perfecta pel senyor Rajadell, les ciències que ens apropaven a la natura per l’Emi o el castellà explicat amb molta passió per la Isabel. Sempre he pensat que tot el professorat m’ha aportat quelcom que m’ha servit en algun moment de la meva vida.

Mirant enrere penso en les colònies que fèiem a Pineta, tots vàrem retornar a Terrassa amb les nostres pròpies vivències que a dia d’avui encara em fan tenir un somriure.

Actualment la meva filla també forma part d’aquesta família de l’escola i puc observar com amb ella es veuen reflectits aquells valors que ens aporta l’Escola Pia: respecte, esforç i companyonia.

Aprofitant aquesta oportunitat que m’heu brindat vull donar la meva felicitació a cada persona que fa possible que aquest gran projecte sigui una realitat. A dia d’avui quan algú em pregunta on vaig estudiar o a quina escola va la meva filla puc dir amb seguretat i orgull que va a l’Escola Pia.