El violoncel és un instrument de gran interès musical però que resulta un tant més desconegut que d’altres com la guitarra o el piano. A més a més, com la resta d’instruments de corda fregada, el violoncel té algunes particularitats que fan recomanable el seu inici des de ben petit.

Per aquest motiu i amb la finalitat de facilitar l’accés a aquest instrument, el darrer mes d’octubre hem començat un programa específic de promoció del violoncel basat en el mètode Suzuki, un sistema d’aprenentatge d’origen japonès ideat per a nens d’edats a partir dels 3 anys i que, per tant, no fa servir la lectura musical com a punt de partida.

15 nens i nenes de P5 que s’han acollit a l’experiència, rebran durant el present curs un seguit de sessions de classes de violoncel amb el sistema Suzuki impartides pel professor Jon Cottle.

Com a presentació de l’activitat, en Jon Cottle va fer un petit concert a P5 i després d’un període de reunions i organització ja hem posat en marxa el projecte, on també hem proporcionat a les famílies un violoncel de mida petita per poder seguir la pràctica instrumental a casa.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari