Infantil i Primària

El divendres 26 de novembre vam celebrar Sant Josep de Classanç, el patró de l’Escola.Va ser un dia ple d’activitats a totes les etapes. Els nens i nenes d’Infantil i Primària van conèixer la cançó del lema “La igualtat, una realitat”. Tots els i les alumnes de P3 fins a 6è, van passar pel teatre per conèixer i cantar la cançó que el mestre de l’escola Josep Duran ha composat.  Una lletra i melodia molt boniques que ens acompanyaran al llarg del curs. Gràcies Josep i Laura, ens ha encantat! 

La celebració va seguir al pati amb les Firetes i Jocs tradicionals. Els nens i les nenes de 5è i de 6è van idear, preparar i liderar els jocs que els més petits van poder gaudir. Bitlles, jocs de taula, bàsquet, hoquei, cursa de sacs, entre moltes altres.  Tots els i les alumnes d’Infantil i de Primària van gaudir de valent amb els jocs i van compartir plegats un dia preciós en el que el sol els va acompanyar! 

Les famílies també ens van acompanyar durant la tarda en la celebració de Sant Calassanç. Una jornada durant la que també es van fer activitats per La Marató de Tv3. Tallers d’origamis, venda d’oli, polseres lluminoses i molts jocs tradicionals. La recaptació serà per la Marató de Tv3 per les Malalties Mentals. Va ser una manera de poder celebrar amb les famílies , tots plegats, el dia de Sant Josep de Calassanç. Gràcies per venir i participar!

Secundària 

Els nois i noies de l’ESO van celebrar el dia de Sant Josep de Calassanç amb la Jornada Esportiva al Club Natació Terrassa. Van jugar a tot tipus d’esport per equips. Futbol, tenis, basquet, hoquei, voleibol, etc. Esports d’equip a través dels que van treballar la cooperació i la cohesió de grup. Un dia que van molt gaudir plegats!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.