El passat divendres 22 d’abril, en el context de la Diada de Sant Jordi, vam celebrar la 37ena festa dels Jocs Florals de l’Escola Pia de Terrassa.

Com ja és tradició, l’acte va constar de diverses parts. Vam recordar efemèrides importants dins del món de la literatura (Ramon Llull, Víctor Català, Montserrat Roig, Josep Ma Folch i Torres…), vam lliurar les premis a la creativitat d’enguany, literaris i artístics, i vam poder gaudir de les magnífiques actuacions musicals i creacions artístiques d’alguns dels nostres companys i companyes, amb el colofó magnífic de l’actuació de la Jove Orquestra de l’Escola Pia.

A més a més, aquest any, dins de la celebració dels Jocs Florals vam incloure-hi també la campanya “Tots per la Lectura” que des de fa temps portem a terme a l’escola amb l’objectiu de fomentar-la. Podem afirmar doncs, que aquesta 37ena edició dels Jocs Florals va ser molt reeixida i viscuda amb intensitat per part de tots i totes. Un any més, ens en felicitem, i agraïm el compromís i la participació de totes i tots, alumnes, tutors i tutores, professors i professores, i del personal tècnic i de serveis.