Un any més la nostra escola ha participat a la Rua infantil de Carnestoltes de Terrassa. Moltes hem estat les famílies que ens hem engrescat en aquesta activitat. Una activitat darrera de la que hi han grans dosis d’il·lusió, imaginació, complicitat, organització conjunta escola-famílies, activitats en família com els tallers i a l’assaig de la coreografia… Moments compartits amb els nostres fills dintre de l’escola (la seva escola, la nostra escola) que els enorgulleix.

Volem compartir amb tots que aquest any van participar unes 26 comparses escolars amb unes 4000 persones i… hem guanyat el cinquè premi amb copa inclosa!!! Però més que la copa, el premi més gran és veure la cara de felicitat dels nostres fills i filles amb els ulls brillants mirant-nos meravellats, els somriures i alegria que tothom presentava als tallers, l’assaig de la coreografia i a la rua. Tot això ha estat, és i serà el nostre motor.

I res d’això hagués estat possible sense cadascú de vosaltres. SOM UN EQUIP i junts hem fet possible que un any més la rua hagi estat possible. Gràcies a les famílies per entendre que és un projecte comú escola-famílies, gràcies a tot el professorat d’Infantil per adoptar-nos amb tant afecte i deixar-nos ser a les famílies un més de l’equip. Gràcies a la resta de membres de l’escola que col·laboren (consergeria, secretaria, manteniment…) per tota l’ajuda que sempre ens donen amb un somriure.

I evidentment, gràcies als nostres fills i filles per ser com són, per tota la il·lusió que presenten en cada moment, per els ulls de felicitat i agraïment al veure com els pares participem amb ells. Són el nostre motor!!! Recordeu el lema #SiguesÚnicSiguesTu i no canvieu mai ni perdeu la màgia amb la que heu participat cadascú de vosaltres.

Us esperem el l’any vinent a tots els que heu participat i animem a més famílies a fer-ho!

Comissió Carnestoltes Escola Pía Terrassa – AMPA