A Infantil sempre vivim amb molta intensitat la celebració del Carnestoltes perquè és una molt bona oportunitat per fer gaudir els infants i alhora aconseguir que aprenguin un munt de conceptes que de ben segur interioritzaran per sempre.

Com és habitual hem treballat la disfressa prenent com a punt de partida el lema d’enguany: Sigues Únic Sigues Tu! I per això cada nen i nena ha fet una feina molt creativa i ben única dissenyant i produint el seu propi barret, element comú que vam triar com a protagonista. Hem produït més de 300 barrets!

Tots hem après i ens ha encantat veure’ns ben engalanats! I encara que el temps ens ho ha posat un pèl difícil junts hem aconseguit que el dia de Carnestoltes hagi estat, un any més, realment inoblidable. Volem compartir-lo amb tots vosaltres i us deixem aquí un recull de fotografies! No obstant, a la pàgina de Els Més Menuts en podreu trobar moltes més!

Una menció especial mereix el 5è Premi obtingut al Carnestoltes de Terrassa que l’AMPA i les famílies col·laboradores heu fet possible! La ciutat ens ha atorgat aquest distintiu gràcies a la vostra dedicació i bona predisposició. ENHORABONA!