El món és de tots i és per a tots! Viure una vida plena és el nostre somni, la nostra il·lusió i un objectiu legítim. Enguany ens unim i treballarem sobre aquest LEMA actuant junts! Amb respecte, responsabilitat, empatia, igualtat, esforç i per sobre de tot amb SOLIDARITAT.

Donarem suport a tots els pobles migrants, reivindicarem la justícia social i transformarem junts les fronteres que existeixen al món! Perquè un món millor és possible! Un món ple de noves oportunitats per a totes les persones, un món amb nous horitzons. La vida és un viatge i ens hem d’arriscar a explorar nous camins més enllà de traves, barreres i fronteres.

Amb la companyia dels mestres i companys, tots fent pinya hem iniciat les activitats per a treballar amb emoció i dedicació sobre el concepte del lema: CAP FRONTERA, CAP BARRERA. Comencem a descobrir en pròpia pell que junts, coordinats i amb una meta clara podem aconseguir resultats espectaculars! Heu vist què es pot fer amb les pedres o les pinyes d’aquesta primera activitat? Estem engrescats, SEGUIM!