Activitats Culturals

Seleccioneu una activitat:

Acollida matí

L’import de l’activitat és de 6,64€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 3,23€


Esplai

L’ESPLAI és una activitat destinada als més menuts de l’Escola, els nens i nenes d’Educació Infantil.
En aquesta estona, els que hi participin, a més de tenir temps per berenar, podran gaudir d’una gran varietat d’activitats interessants.
La programació de les activitats està preparada i coordinada tot buscant les preferències dels alumnes depenent de les diferents edats.
Entre algunes de les activitats hi ha: Titelles, jocs dirigits, joc lliure, cançons, danses, escenificacions…
Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a divendres, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

L’import de l’activitat és de 13,30€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 6,65€

Costura

Es tractarà d’iniciar als/les alumnes a tenir un domini de l’agulla i del fil. Aprendran a cosir botons i a fer diferents punts, de tronc, de
cadeneta, de fistó…

L’import de l’activitat és de 13,30€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Taller de robòtica

El contingut i l’organització del taller, eminentment pràctic, ha estat pensat per alumnes de 8 i 12 anys. Cada dia els alumnes construiran diversos robots de manera lúdica, a la vegada que poden anar prenent contacte amb les noves tecnologies.

L’import de l’activitat es de 39,40€ al mes

PLAY - TIME

Aprenem anglès de manera lúdica mitjançant jocs i exercicis dirigits per monitores natives que fan les sessions únicament en anglès. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dijous, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

L’import de l’activitat és de 13.30€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Mecanografia

Mitjançant un treball sistemàtic i amb l’ajut d’un programa informàtic els i les alumnes participants podran millorar la seva tècnica a l’hora d’utilitzar el teclat. Aquesta activitat es desenvoluparà als migdies a partir del primer dijous del mes d’octubre.

L’import de l’activitat es de 17,50€ al mes i gratuït pels que es queden a dinar.

 

Activitats esportives

Seleccioneu una activitat:

Hip Hop

Els participants podran aprendre a ballar diferents estils de Hip Hop.

L’import d’aquesta activitat es de 19,95€ al mes

Judo

L’escola coordina la inscripció a través de la butlleta, i el cobrament de l’activitat.

Els que s’inscriguin a aquesta activitat, d’iniciació al judo, hauran de seguir les indicacions, que es donaran en iniciar el curs escolar, per part dels responsables de l’activitat. Cal dur roba d’esport.

L’import de l’activitat és de 25,88€ al mes

Esplai d'esports

Es tractarà d’iniciar als participants a la pràctica de l’esport. Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dijous, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

Cal dur roba i calçat còmode per la pràctica esportiva.

L’import d’aquesta activitat és de 19,95€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Balla balla

“Ballar no és moure’s per moure’s, ballar no és només aplicar una tècnica corporal que parteix de la dansa, ballar en el nostre taller significa comunicar-se amb i a través del cos, utilitzant la música, utilitzant l’espai en tota la seva amplitud. Ballem per explorar i per perdre la por al contacte entre nosaltres, a l’amplitud d’un espai obert, a explicar allò que volem transmetre no només amb les paraules, sinó dibuixant el missatge amb tot el cos.”

L’import d’aquesta activitat és de 19,95€ al mes

Tarda d'esports

Els participant s’iniciaran en diferents esports (dilluns – bàsquet,  dimarts – esports alternatius, dimecres – futbol, dijous – futbol).  Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dijous, els dies que vulgui, excepte a l’activitat de futbol on només us podreu inscriure a un dels dos dies proposats, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

L’import de l’activitat és de 19,95€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 9,78€

Patinatge

L’objectiu de l’activitat és el d’iniciar els alumnes en aquest esport. A partir de jocs i exercicis tècnics se’ls motivarà per tal d’aconseguir l’equilibri i domini bàsic dels patins. Es recomana dur patins de quatre rodes.

L’import de l’activitat és de 19,95€ al mes

Esgrima

Responsable: El Club Esgrima Terrassa

Ens ofereix l’oportunitat d’iniciar-nos en la pràctica d’aquest històric esport de l’esgrima. Només cal dur roba d’esport , la resta de material el trobarem a l’activitat.

L’import de l’activitat és de 38,31€ al mes a CI i CM. Per CS i ESO és de 48,74€ al mes

Tennis taula

Practicarem l’esport del tennis taula a nivell intern dins de l’escola sense participar en competició. L’objectiu és passar una estona jugant al tennis de taula. Recomanem dur roba còmoda i és imprescindible portar la pala.

L’import de l’activitat és de 23,99€ al mes

Bàsquet i futbol

Aquestes activitats, consisteixen en la pràctica de l’esport triat. Fent dos entrenaments setmanals i els dissabtes partits de competició dins de l’àmbit del Consell Esportiu i/o Federat segons l’edat i l’esport. Per fer els entrenaments cal dur roba i calçat adient per la pràctica esportiva i per jugar els partits dissabtes cal tenir l’equipació que es pot aconseguir a la mateixa escola.

Jocs esportius escolars:  l’import de l’activitat és de 39,53€ al mes. Els esports escolars hauran de pagar l’assegurança esportiva un cop iniciada l’activitat (preu pendent de confirmació).

Competició federada: 47,87€. També hauran de pagar la fitxa (preu pendent de confirmació).

Abdominals Hipopressius

Tècnica inicialment, dirigida per a fisioterapeutes però, es va estendre al món de l’activitat física i l’esport, com a prevenció de lesions articulars i hèrnies, millora dels músculs del sòl pelvià, o la reducció del perímetre abdominal amb la conseqüent millora postural, funcional i estètica.
Durant tot el curs, treballarem de forma sistematitzada amb diferents exercicis respiratoris, posturals i rítmics, que ens proporcionaran benestar i plaer, a més de nombroses millores en la nostra salut.
No ho dubtis i vine a provar aquesta nova tècnica de treball, ideal com a complement a les teves sessions de running, ciclisme o qualsevol que sigui la disciplina esportiva que practiquis.

Del 3 d’octubre al 19 de juny.
El calendari de l’activitat va lligat al mateix de l’activitat escolar.
Cost de l’activitat: 10€ / mensuals

Inscripció Abdominals Hipopressius

CancuRunners

Cada vegada s’és més conscient de la importància de l’activitat física i l’esport per a la salut i la qualitat de vida de la població. L’activitat física i l’esport és, a més, una alternativa a estils de vida perjudicials per a la salut i una via per ampliar la xarxa de relacions socials.
Aquest projecte s’emmarca dins de les Activitats Extraescolars del centre. CancuRunners pretén utilitzar l’Escola com a lloc de trobada per a gent que us agrada anar a córrer o aquells que voleu iniciar-vos en aquesta disciplina.

Utilitzant les instal·lacions de l’Escola, dos cops per setmana ens trobarem i ens agruparem per nivells per poder rebre la planificació i assessorament i realitzar l’activitat de la manera més controlada possible i així poder gaudir dels molts avantatges que aquesta comporta.

D’octubre a juny del curs 2016-2017.
El calendari de l’activitat va lligat al mateix de l’activitat escolar.
Cost de l’activitat: 15€ / mensuals

Espai Mindfulness

Un espai setmanal d’hora i mitja per conèixer i experimentar les actituds i les pràctiques mindfulness, i com la seva incorporació en la vida diària ens permet viure de forma més plena, més conscient i més serena.

del 3 d’octubre al 19 de juny.
El calendari de l’activitat va lligat al mateix de l’activitat escolar.
Cost de l’activitat: 20€ / mensuals

Els dimarts per a participants que ho facin per primer cop i els dijous per a tots aquells i aquelles que ja ho van fer el curs passat

Inscripció Espai Mindfulness