Activitats Culturals

Seleccioneu una activitat:

Acollida matí

L’import de l’activitat és de 7,30€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 3,6€

Esplai

Espai de lleure on els nens i nenes podran gaudir de jocs dirigits, contes, dibuixos, cançons, danses, manualitats…
Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a divendres, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits

L’import d’aquesta activitat és de 14,60€ (horari de 17:00 a 18:00) i de 21,85€ (horari de 17:00 a 18:30) al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 7,1€ (horari de 17:00 a 18:00) i 10,7€ (horari de 17:00 a 18:30)

My Gran Chef

My Gran Chef

Escola de cuina, nutrició i hàbits saludables. Volem deixar palesa la importància que té la cuina a l’hora d’educar els infants i promoure una dieta sana.

L’import de l’activitat es de 40,90€

PLAY - TIME

Aprenem anglès de manera lúdica mitjançant jocs i activitats dirigides només en anglès. Segons el dia, cada nen/nena podrà inscriure’s i fer:

dilluns: activitats esportives
dimarts: manualitats
dijous: contes/teatre.

Cal respectar durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

L’import de l’activitat és de 21,85€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Taller de robòtica

El contingut i l’organització del taller, eminentment pràctic, ha estat pensat per alumnes de 8 i 12 anys. Cada dia els alumnes construiran diversos robots de manera lúdica, a la vegada que poden anar prenent contacte amb les noves tecnologies.

L’import de l’activitat es de 43,10€ al mes

 

Activitats esportives

Seleccioneu una activitat:

Balla balla

“Ballar no és moure’s per moure’s, ballar no és només aplicar una tècnica corporal que parteix de la dansa, ballar en el nostre taller significa comunicar-se amb i a través del cos, utilitzant la música, utilitzant l’espai en tota la seva amplitud. Ballem per explorar i per perdre la por al contacte entre nosaltres, a l’amplitud d’un espai obert, a explicar allò que volem transmetre no només amb les paraules, sinó dibuixant el missatge amb tot el cos.”

L’import d’aquesta activitat és de 21,85€ al mes

Bàsquet i futbol

Aquestes activitats, consisteixen en la pràctica de l’esport triat. Fent dos entrenaments setmanals i els dissabtes partits de competició dins de l’àmbit del Consell Esportiu i/o Federat segons l’edat i l’esport. Per fer els entrenaments cal dur roba i calçat adient per la pràctica esportiva i per jugar els partits dissabtes cal tenir l’equipació que es pot aconseguir a la mateixa escola.

Jocs esportius escolars:  l’import de l’activitat és de 46,30€ al mes. Els esports escolars hauran de pagar l’assegurança esportiva un cop iniciada l’activitat (preu pendent de confirmació).

Competició federada: 54,90€. També hauran de pagar la fitxa (preu pendent de confirmació).

Dansa creativa

La dansa creativa és una expressió artística que té com a eines bàsiques el moviment natural i espontani del cos i l’exploració dels elements de la dansa.

Cost de l’activitat: 21,85€ per dia apuntat.

Esgrima

Responsable: El Club Esgrima Terrassa

Ens ofereix l’oportunitat d’iniciar-nos en la pràctica d’aquest històric esport de l’esgrima. Només cal dur roba d’esport , la resta de material el trobarem a l’activitat.

L’import de l’activitat és de 41,40€ al mes a Primària. Per ESO és de 54,40€ al mes

Espai Mindfulness

Un espai setmanal de dues hores per conèixer i experimentar les actituds i les pràctiques mindfulness, i com la seva incorporació en la vida diària ens permet viure de forma més plena, més conscient i més serena.

L’activitat començarà el mes d’octubre i acabarà al juny.
El calendari de l’activitat va lligat al mateix de l’activitat escolar.
Cost de l’activitat: 36,7€ / mensuals

Esplai d’Esports

Es tractarà d’iniciar als participants a la pràctica de l’esport. Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dimarts a dijous, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

Cal dur roba i calçat còmode per la pràctica esportiva.

L’import d’aquesta activitat és de 21,85€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 10,7€

Hip Hop

Els participants podran aprendre a ballar diferents estils de Hip Hop.

L’import d’aquesta activitat es de 21,85€ al mes

Judo

L’escola coordina la inscripció a través de la butlleta, i el cobrament de l’activitat.

Els que s’inscriguin a aquesta activitat, d’iniciació al judo, hauran de seguir les indicacions, que es donaran en iniciar el curs escolar, per part dels responsables de l’activitat. Cal dur roba d’esport.

L’import de l’activitat és de 32€ al mes

Patinatge

L’objectiu de l’activitat és el d’iniciar els alumnes en aquest esport. A partir de jocs i exercicis tècnics se’ls motivarà per tal d’aconseguir l’equilibri i domini bàsic dels patins. Es recomana dur patins de quatre rodes.

L’import de l’activitat és de 21,85€ al mes

PiaFit

Tens ganes de posar-te en forma? de mantenir un cos saludable i tonificat? Vine PiaFit. És una activitat  enfocada a mantenir un cos i ment saludable, mitjançant el treball cardiovascular amb suport musical. Durant la sessió realitzarem passos de ball, combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. A més a més també se li destinarà una part de la sessió a treballar específicament  diferents grups musculars, sota la supervisió d’una entrenadora qualificada.

Aconseguirem cremar greixos, enfortir els músculs, prevenir dolors d’esquena, millorar la posició corporal, reduir el nivell d’estrès i gaudir de les sessions.

Els dies de PIAFIT són els dilluns i/o dijous de 19h. a 20h. Amb l’opció d’agafar un o dos dies a la setmana.
L’activitat començarà el mes d’octubre i acabarà al juny.

1 dia: 13.4€/mes
2 dies: 24,1€/mes

PiaRunners

Cada vegada s’és més conscient de la importància de l’activitat física i l’esport per a la salut i la qualitat de vida de la població. L’activitat física i l’esport és, a més, una alternativa a estils de vida perjudicials per a la salut i una via per ampliar la xarxa de relacions socials.
PiaRunners pretén utilitzar l’Escola com a lloc de trobada per a gent que us agrada anar a córrer o aquells que voleu iniciar-vos en aquesta disciplina.

Utilitzant les instal·lacions de l’Escola, dos cops per setmana ens trobarem i ens agruparem per nivells per poder rebre la planificació i assessorament i realitzar l’activitat de la manera més controlada possible i així poder gaudir dels molts avantatges que aquesta comporta.

L’activitat començarà el mes d’octubre i acabarà al juny.< Els dies de PiaRunners són dos:  dilluns i dimecres de 20h a 21.30h.
Cost de l’activitat: 19€

Tarda d’esports

Els participant s’iniciaran en diferents esports:

Dilluns: bàsquet

Dimarts: multiesport

Dimecres: futbol

Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dimecres, els dies que vulgui.

L’import de l’activitat és de 21,85€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 10,7€