Activitats Culturals

Seleccioneu una activitat:

Acollida matí

L’import de l’activitat és de 6,95€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 3,40€

Art Tèxtil (Patchwork)

Un espai on podràs compartir i crear les teves pròpies produccions amb diferents teles.

Horari: Grup Matins: Dilluns i Dijous de 11h a 12h; Grup Tardes: Dilluns i Dijous de 18h a 19h

Preu: 38€/mes

Atelier

Atelier (3 a 6 anys)

Si preferim l’educació artística, hem creat aquest espai on els infants fan produccions artístiques amb una gran varietat de tècniques i materials que fomenten el desenvolupament de la creativitat.

L’import de l’activitat és de 39€ al mes.

Costura

Costura

Es tractarà d’iniciar als/les alumnes a tenir un domini de l’agulla i del fil. Aprendran a cosir botons i a fer diferents punts, de tronc, de
cadeneta, de fistó…

L’import de l’activitat és de 13,90€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Educa xef

Educa XEF

Escola de cuina, nutrició i hàbits saludables. Volem deixar palesa la importància que té la cuina a l’hora d’educar els infants i promoure una dieta sana.

Horari: Divendres de 17h a 18h

L’import de l’activitat es de 15€

Espai LAB

Espai LAB

El tradicional esplai es converteix el curs vinent en un espai de descobriment i investigació per a l’educació científica en edats primerenques.

L’import de l’activitat és de 16€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 8€

Mecanografia

Mitjançant un treball sistemàtic i amb l’ajut d’un programa informàtic els i les alumnes participants podran millorar la seva tècnica a l’hora d’utilitzar el teclat. Aquesta activitat es desenvoluparà als migdies a partir del primer dijous del mes d’octubre.

L’import de l’activitat es de 18,30€ al mes i gratuït pels que es queden a dinar.

PLAY - TIME

Aprenem anglès de manera lúdica mitjançant jocs i activitats dirigides només en anglès. Segons el dia, cada nen/nena podrà inscriure’s i fer:

dilluns: activitats esportives
dimarts: manualitats
dijous: contes/teatre.

Cal respectar durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

L’import de l’activitat és de 13.90€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Taller de robòtica

El contingut i l’organització del taller, eminentment pràctic, ha estat pensat per alumnes de 8 i 12 anys. Cada dia els alumnes construiran diversos robots de manera lúdica, a la vegada que poden anar prenent contacte amb les noves tecnologies.

L’import de l’activitat es de 41,05€ al mes

 

Activitats esportives

Seleccioneu una activitat:

Balla balla

“Ballar no és moure’s per moure’s, ballar no és només aplicar una tècnica corporal que parteix de la dansa, ballar en el nostre taller significa comunicar-se amb i a través del cos, utilitzant la música, utilitzant l’espai en tota la seva amplitud. Ballem per explorar i per perdre la por al contacte entre nosaltres, a l’amplitud d’un espai obert, a explicar allò que volem transmetre no només amb les paraules, sinó dibuixant el missatge amb tot el cos.”

L’import d’aquesta activitat és de 20,80€ al mes

Bàsquet i futbol

Aquestes activitats, consisteixen en la pràctica de l’esport triat. Fent dos entrenaments setmanals i els dissabtes partits de competició dins de l’àmbit del Consell Esportiu i/o Federat segons l’edat i l’esport. Per fer els entrenaments cal dur roba i calçat adient per la pràctica esportiva i per jugar els partits dissabtes cal tenir l’equipació que es pot aconseguir a la mateixa escola.

Jocs esportius escolars:  l’import de l’activitat és de 42,20€ al mes. Els esports escolars hauran de pagar l’assegurança esportiva un cop iniciada l’activitat (preu pendent de confirmació).

Competició federada: 49,90€. També hauran de pagar la fitxa (preu pendent de confirmació).

Dansa creativa

La dansa creativa és una expressió artística que té com a eines bàsiques el moviment natural i espontani del cos i l’exploració dels elements de la dansa.

Horari: Dimarts i Dimecres de 17h a 18h
Cost de l’activitat: 38€

Danses Polinèsies

Danses Polinèsies o dansa Tahitiana, és una exòtica i enèrgica dansa on hi predominen grans moviments de malucs i en la que s´expliquen històries expressades amb tot el nostre cos. Hi podem trobar dos estils de balls amb diferents intensitats i cançons.

La dansa Tahitiana t´ajuda a millorar la teva condició física i connectar amb el teu cos.

Horari: Grup Migdia: Dilluns i Dimecres de 13:45h a 14:45h i Grup Tardes: Dilluns i Dimecres de 18:30h a 20h

Preu: Grup Migdia 18€/mes Grup Tarda 35€/mes

Esgrima

Responsable: El Club Esgrima Terrassa

Ens ofereix l’oportunitat d’iniciar-nos en la pràctica d’aquest històric esport de l’esgrima. Només cal dur roba d’esport , la resta de material el trobarem a l’activitat.

L’import de l’activitat és de 39,40€ al mes a CI i CM. Per CS i ESO és de 50,80€ al mes

Espai Mindfulness

Un espai setmanal de dues hores per conèixer i experimentar les actituds i les pràctiques mindfulness, i com la seva incorporació en la vida diària ens permet viure de forma més plena, més conscient i més serena.

D’octubre a de juny.
El calendari de l’activitat va lligat al mateix de l’activitat escolar.
Cost de l’activitat: 35€ / mensuals

Esplai d’esports

Es tractarà d’iniciar als participants a la pràctica de l’esport. Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dijous, els dies que vulgui, respectant durant tot el curs, els dies de la setmana inscrits.

Cal dur roba i calçat còmode per la pràctica esportiva.

L’import d’aquesta activitat és de 20,80€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Hip Hop

Els participants podran aprendre a ballar diferents estils de Hip Hop.

L’import d’aquesta activitat es de 20,80€ al mes

Ioga

El Kundalini ioga, anomenat també ioga de la consciència, ens ajuda a connectar-nos amb la nostra verdadera essència.

Manté el cos en forma i entrena la ment per ser forta i flexible, permetent-nos viure amb una pau interna.

Horari: Grup Matins: Dilluns i Dimecres de 10h a 11:30h;i Grup Tardes: Dimarts i Dijous de 18:30h a 20h

Preu: Grup Mati 51€/mes Grup Tarda 51€/mes

Ioga en família

El ioga en famílies és una activitat que dóna l’oportunitat de compartir pares, mares i fills/es, experiències que reforcin el vincle efectiu entre ells/es.

Horari: Dilluns de 18h a 19:30h
Cost de l’activitat: 26€

Ioga Kids

Volem apropar el ioga als infants des del joc, amb la curiositat i la imaginació, encaminant-los cap a l’aventura de l’autoconeixement, l’autocontrol i l’autorealització.

Horari: Infantil → Dimarts de 17h a 18h          Primària →  Dijous de 17h a 18h
Cost de l’activitat: 35€

Judo

L’escola coordina la inscripció a través de la butlleta, i el cobrament de l’activitat.

Els que s’inscriguin a aquesta activitat, d’iniciació al judo, hauran de seguir les indicacions, que es donaran en iniciar el curs escolar, per part dels responsables de l’activitat. Cal dur roba d’esport.

L’import de l’activitat és de 30,50€ al mes

Patinatge

L’objectiu de l’activitat és el d’iniciar els alumnes en aquest esport. A partir de jocs i exercicis tècnics se’ls motivarà per tal d’aconseguir l’equilibri i domini bàsic dels patins. Es recomana dur patins de quatre rodes.

L’import de l’activitat és de 20,80€ al mes

PiaFit

Tens ganes de posar-te en forma? de mantenir un cos saludable i tonificat? Vine PiaFit. És una activitat  enfocada a mantenir un cos i ment saludable, mitjançant el treball cardiovascular amb suport musical. Durant la sessió realitzarem passos de ball, combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. A més a més també se li destinarà una part de la sessió a treballar específicament  diferents grups musculars, sota la supervisió d’una entrenadora qualificada.

Aconseguirem cremar greixos, enfortir els músculs, prevenir dolors d’esquena, millorar la posició corporal, reduir el nivell d’estrès i gaudir de les sessions.

Els dies de PIAFIT són els dilluns i/o dimecres de 19h. a 20h. Amb l’opció d’agafar un o dos dies a la setmana.

L’activitat començarà el mes d’octubre i acabarà al juny.

1 dia: 12.75€/mes
2 dies: 23€/mes

També hi ha l’opció de combinar les dues activitats: PiaRUNNERS i PiaFIT. Un dia cada un de la setmana. Aquest preu és 23€

PiaRunners

Cada vegada s’és més conscient de la importància de l’activitat física i l’esport per a la salut i la qualitat de vida de la població. L’activitat física i l’esport és, a més, una alternativa a estils de vida perjudicials per a la salut i una via per ampliar la xarxa de relacions socials.
PiaRunners pretén utilitzar l’Escola com a lloc de trobada per a gent que us agrada anar a córrer o aquells que voleu iniciar-vos en aquesta disciplina.

Utilitzant les instal·lacions de l’Escola, dos cops per setmana ens trobarem i ens agruparem per nivells per poder rebre la planificació i assessorament i realitzar l’activitat de la manera més controlada possible i així poder gaudir dels molts avantatges que aquesta comporta.

Els dies de PiaRunners són dos:  dilluns i dimecres de 20h a 21.30h.

Cost de l’activitat: 16,50€ / mensuals

També hi ha l’opció de combinar les dues activitats: PiaRUNNERS i PiaFIT. Un dia cada un de la setmana. Aquest preu és 23€

Tai-Txi

El Tai-Txi o Taijiquan, és una tècnica d’origen xinès, que es realitza amb moviments lents i suaus, coordinats amb una ment i respiració conscients, i que ens aporta salut física, mental i emocional. La seva pràctica ens ajuda a cultivar i tenir un esperit relaxat que és el secret de la longevitat.

Horari: Grup Matins: Dilluns i Dimecres de 11h a 12h i Grup Tardes: Dimarts i Dijous de 18h a 19h

Preu: 35€/mes

Tarda d’esports

Els participant s’iniciaran en diferents esports (dilluns – bàsquet, dimarts – multiesport, dimecres – futbol, dijous i divendres – multiesport). Es farà a partir d’activitats lúdiques, encaminades bàsicament a desenvolupar la coordinació i les habilitats motrius. Cada nen/nena podrà inscriure’s, de dilluns a dijous, els dies que vulgui.

L’import de l’activitat és de 20,80€ al mes per dia inscrit a l’activitat.

Els dies esporàdics es cobraran a 10,2€