El 17 d’octubre de 1986 Barcelona va ser escollida per organitzar el JJOO de l’any 1992 i això va suposar per la ciutat de Terrassa un gran repte i una gran oportunitat. Terrassa seria subseu Olímpica en el seu esport referent, el hockey herba.

Enguany s’acompleixen 25 anys d’aquell esdeveniment que l’escola va viure amb intensitat. Un fet que va fer fer avançar la nostra ciutat i va revolucionar el món esportiu del nostre país. I per a commemorar-ho l’ajuntament i la comissió organitzadora dels actes de celebració del 25è aniversari, formada pels 4 clubs de hockey de la ciutat, ens han fet entrega de la torxa olímpica i de l’exposició itinerant que s’ha creat per a la ocasió.

Agraïm a Francesc Salvatella, Nani Escudé, Jan Dinarès i Laura Roca la seva visita a l’escola per fer entrega oficial de la torxa, juntament amb els nostres delegats i equip directiu. GRÀCIES A TOTS i TOTES!

A l’escola treballem aquesta fita visitant l’exposició de la mà del nostre director, que fou membre de la divisió tecnològica del COOB’92 i també mitjançant la intervenció d’altres organitzadors com Andreu Clapés, sotsdirector de la Divisió de Voluntaris i la visita d’esportistes olímpics que compartiran experiències amb l’escola en xerrades diverses.

Us convidem a reviure la historia de l’esport a l’escola més olímpica de Catalunya!

L’exposició estarà ubicada al teatre i l’horari serà de 17 a 18:15h de la tarda!