L’Espai del menjador és un servei que l’escola ofereix a totes les famílies que necessiten que els seus fills i filles siguin atesos durant el temps del migdia, entenent aquest servei, a banda d’un espai per poder dinar, com una oportunitat diària per oferir una educació vivencial en la línia del projecte educatiu del centre i un espai més on treballar l’educació integral del nostre alumnat, a nivell cultural, social, lúdic i d’hàbits.
 
De la mà de l’empresa Ametller Origen, l’escola ofereix un menjar amb productes de qualitat i de proximitat. Uns menús pensats i dissenyats per a una dieta equilivrada i adient per a infants i joves. Tenim una notricionista que treballa per a donar resposta a les intoleràncies i alèrgies alimentàries. 
 
A l’escola tenim cuina pròpia, on cada dia es cuina el dinar del dia. Un equip de set persones treballen per a oferir uns plats cridaners i bons pels infants. 
 
A l’espai del migdia s’apren a menjar i a gaudir dels aliments de casa. Però també a compartir! 
Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.