Els passats dies 20 i 21 d’abril, les nenes i els nens de tercer de Primària van visitar l’Ajuntament de Terrassa.  El primer dia els va rebre l’Alcalde, Sr. Jordi Ballart, i el segon dia el Regidor Sr. Amadeu Aguado. Ambdós, molt amablement, van donar la benvinguda als nostres alumnes a la Sala de Plens i van respondre diferents preguntes que els nens els feien.

Ens van ensenyar el despatx de l’Alcalde i vam poder sortir al balcó per saludar als nostres conciutadans! Com a curiositat ens van ensenyar alguns dels secrets de l’Ajuntament tals com una “porta” secreta que hi ha al despatx de l’Alcalde.

La guia que ens va rebre i acompanyar al llarg de la visita ens va explicar aspectes importants d’aquest edifici com l’any de construcció, el seu arquitecte, l’il·lustríssim Lluís Muncunill, els seus detalls modernistes de l’època, així com la Sala de Plens on ens va explicar el funcionament de les reunions que s’hi duen a terme.

Aquesta visita ha servit per detallar aspectes de la Setmana de la Creativitat així com per per iniciar el treball que començarem properament sobre l’Ajuntament dins l’àrea de Medi Social.