Crònica divendres

Crònica divendres

Últim dia a Planoles. Avui només han estat 3 els que s'han animat a sortir a córrer. Amb el record encara ben viu de la nit d'ahir, les cares de son a l'esmorzar eren dignes de veure. Per tancar la nostra estada a l'alberg, els monitors ens han preparat una activitat final, que ha servit per a entregar el premi més esperat: un croissant de quilo acabat de fer a Castellar de n'Hug. (més…)
Crònica dijous

Crònica dijous

Dijous era el dia marcat per a molts dels nois i noies. La jornada ha començat amb els cada vegada menys nombrosos corredors. A partir d'aquí, rutina habitual: activitats amb bicicleta i tir amb arc, jocs d'enginy, descoberta del riu Rigard (és llàstima, però des de dimarts no hem tornat a trobar cap serp), ruta per la història de Planoles i l'excursió al coll de Remoló. (més…)
Crònica dimecres

Crònica dimecres

Arribem a l'equador de la nostra estada a Planoles i el cansament es comença a notar: com no podia ser d'una altra manera ha aparegut alguna afonia i algun petit incident que ha demanat de cures. Però no patiu, els afectats no volen ni sentir a parlar d'abandonar l'alberg!
(més…)
Crònica dimarts

Crònica dimarts

Dimarts ha estat el nostre primer dia sencer al Ripollès. Després d'una nit llarga, els més matiners han començat la jornada corrent per l'entorn de l'alberg.
(més…)
Crònica dilluns

Crònica dilluns

Les 8:30 era l'hora prevista per a la sortida del nostre viatge. I com no podia ser d'una altra manera, la carretera és sinònim de molta música. En aquest cas, hem gaudit d'un interessant repàs a la història del rock: Deep purple, Queen, The Clash o el Boss ens han acompanyat en el trajecte fins a Ripoll. Allà ens esperava la primera descoberta del dia: una joia del romànic en forma de monestir! Pedres i més pedres que expliquen 900 anys d'història.
(més…)